Gastenboek

Om u een beeld te geven over hoe anderen mijn behandeling ervaarden, nodig ik u uit om de ontvangen reacties in mijn gastenboek te lezen.

 

De positieve ervaringen van mijn vriendin brachten mij bij Ceciel. Hoewel ikzelf geen lichamelijke of geestelijke klachten ervoer, was ik wel benieuwd naar deze behandelwijze en wat het voor mijn persoonlijke ontwikkeling kon betekenen. 

Het denken overheerste in mij en een behandeling die mijn lichaam een stem kan geven maakte mij dan ook nieuwsgierig naar wat het mij zou gaan vertellen. 
Ceciel als tolk en gids heeft mij nieuwe ervaringen en inzichten laten opdoen, waar ik alleen niet op uit was gekomen. Dit heeft mijn lichaam en geest gebalanceerd en daarmee helderheid gegeven in mijn denken. Voor mij waren deze behandelingen het ontbrekende puzzelstukje die ik nodig had om door te groeien.


Mijn ervaring bij Ceciel Thewissen. Deze was kort gezegd heel erg positief en fijn.En dan nu onder woorden brengen waarom ik dit zo ervaren heb. 

Mijn klachten hadden betrekking op oververmoeidheid en huid problemen.

Ceciel brengt eerst alle klachten gestructureerd in kaart en aan de hand hiervan volgt er dan een behandelplan. Voor mij was dat voornamelijk kijken naar mezelf en de goede richting weer vinden. Leren dat nee ook een antwoord is en dat ikzelf niet alles hoef op te lossen,  niet altijd direct hoef te reageren als er iets gevraagd wordt.

De eerste behandeling was vooral op ontspanning en nieuwe energie gericht. Ik moet zeggen dat deze voor mij nog heel lang had mogen duren, heerlijk die totale ontspanning die ik toen ervaren heb.  Aan de hand van oefeningen die ik meekreeg voor thuis voelde ik al snel dat ik weer wist wat mij richting was en hiermee kwam ook geleidelijk mijn energie weer terug. 

Tijdens de 4 volgende sessies werden de blokkades in mijn lijf (veroorzaakt door oude herinneringen) een voor een opgeruimd en dit leiden steeds weer tot een stapje dichter bij verbetering. Niet alleen mijn vermoeidheid maar ook mijn huidproblemen, gerelateerd aan bepaalde oude eigenschappen, werden steeds beter en zijn uiteindelijk helemaal verdwenen.

Natuurlijk moet jezelf ook de oefeningen doen die je van Ceciel aangereikt krijgt en openstaan voor de veranderingen in je lijf, en hier dan ook het positieve uit halen. Je moet het uiteindelijk natuurlijk wel zelf doen. Maar als je goed naar de instructies van Ceciel luistert dan is dit heel goed te doen. En natuurlijk oefening baart kunst, niet alle oefeningen gaan direct goed, maar blijf rustig oefenen dan komt het allemaal goed.

voor mij was dit echt perfect het heeft me weer op het goede spoor gezet, ben veel rustiger geworden kan veel beter relativeren en sta weer heel positief in het leven. Kortom voor mijn dus erg positief en ik kan het dan ook iedereen aanraden.

 


Ik ervaar Ceciel als een uiterst kundig Kinesiologe. Integer als ze is werkt ze zuiver en is ze altijd gericht op het hoogst haalbare. Ze vertrouwt op de door haar verkregen uitkomsten en weet als geen ander de uitkomsten van de spiertesten te combineren met haar intuïtie, waardoor ze direct de kern van een probleem raakt. Een consult aan Ceciel brengt je niet alleen een stapje verder; het geeft je ook inzicht in jezelf.'

 


Na jaren van pijnklachten en stress ben ik nu dankzij de behandeling van Ceciel genezen en tot rust gekomen.  Ze laat je op een bijzondere en veilige manier contact maken met je diepere emoties die aan de basis van de pijn en stress klachten liggen.  Daar ze een breed gamma aan helende technieken bezit, kan ze snel en effectief met je probleem aan de slag.  De oefeningen die je mee krijgt voor thuis kan ik  steeds weer inzetten om mezelf in mijn kracht te houden.  Echt een aanrader! 


Ik heb Ceciel ontmoet bij haar ouders. 

Hier kwamen we in gesprek over alternatieve geneeswijzen. Daar het een en ander van mezelf weggestopt te hebben kwam ik al snel tot de conclusie dat wellicht Ceciel me hierin kon ondersteunen en begeleiden.

Tijdens mijn consult was ik stomverbaasd welke pijn en onrecht ik al jaren met me mee droeg en dit tot emotionele uiting kwam. Ik voelde me bij haar op mijn gemak en kon daardoor alles loslaten wat in de behandeling ook duidelijk tot uiting kwam. 

Ceciel handelt naar kennen en kunnen, maar heeft ook een heel groot zorghart waardoor haar handen warmte en liefde afgeven. 

Dit is dan ook duidelijk voelbaar.

Meerdere keren heb ik nog consulten gehad. 

Nu zou menigeen verwachten dat de hulp alleen binnen de muren van de praktijk tot zijn volle recht komt. Bij Ceciel is niets minder waar. 

Door toedoen van galstenen moest mijn galblaas z.s.m. verwijderd worden. Dit was geen makkelijke periode, kan ik u vertellen. Toch heeft Ceciel mij hierin op afstand weten te begeleiden en te ondersteunen in mijn revalidatie proces. Nu kan ik met volle overtuiging zeggen dat die periode niet bepaald gemakkelijk was en dat Ceciel bij uitstek een groot punt van licht, hulp, warmte en liefde is geweest. 


Ceciel is een warm mens, die je al snel op je gemak stelt. Ik heb bij Ceciel ervaren dat je zonder eindeloos veel te praten, toch tot inzichten kunt komen. Ceciel weet altijd de juiste snaar te raken, waardoor je met een fijn gevoel weer naar huis gaat. Bovendien zijn mijn darmklachten enorm verminderd sinds ik bij Ceciel ben geweest, hetgeen heel bijzonder is als ik kijk naar wat ik hier in het verleden al allemaal voor heb geprobeerd!


Ceciel staat bekend om haar directe, betrokken en warme benadering waarin haar deskundigheid en innoverende werkwijze  opvallen. Een eigen stijl , oplossingsgericht en doortastend maakt dat je door haar telkens weer wordt uitgedaagd je eigen grenzen en mogelijkheden te verkennen.


Ik was al enkele jaren aan het zoeken naar manieren om meer in mijn eigen kracht te komen. De behandelingen die ik bij Ceciel hebben gehad zorgden daarbij echt voor een doorbraak. Ik kreeg er waardevolle inzichten door. Door de correcties die zij deed tijdens de behandelingen kon ik een aantal vaste patronen ombuigen. De oefeningen die zij daarna meegaf zorgen ervoor dat ik zelf nog iets kon doen om de veranderingen te verankeren. Indien nodig adviseert ze ondersteunende middelen. Kortom een veelzijdige aanpak. Ze is daarbij heel betrokken en zorgvuldig. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen.

Ze heeft ook veel kunnen betekenen voor mijn zoon in het oplossen van de klachten die voortkwamen uit zijn hooggevoeligheid.

Daar ben ik heel dankbaar voor, want niemand kon ons in die tijd echt helpen.


Bij Ceciel hangt een heerlijk speelse energie die zorgt voor geruststelling, troost en een liefdevolle sfeer waarin je je eigen kwetsbaarheid en knelpunten op een vredige manier naar boven kan laten komen. Ik ben erg tevreden met haar begeleiding die ze ondanks de aard van de therapie op een nuchtere manier wist te manifesteren. Haar luisterend oor en confronterende vragen maakten dat ik zelf kwam tot oplossingen en realisaties.

Ceciel weet wat ze doet, dankjewel!

 


Een hele fijne ervaring, ik voelde me altijd welkom en vertrouwd bij Ceciel. De behandeling waren allemaal effectief en als ik me erna wat minder voelde gaf ze tips of middeltjes mee om mijn energie weer op pijl te brengen. 

Ik heb er veel aan gehad en ben in een half jaar met behulp van Ceciel weer de oude ik geworden. Durf keuzes te maken waar ik achtersta, energie is weer redelijk op pijl. Hier blijf ik aan werken en zoek de balans tussen alles. Dit heeft Ceciel mij ook meegegeven, wees mild voor jezelf, soms is nee ook voldoende.


Kinesioloog klonk vaag en zweverig. Toen ik bij Ceciel binnen kwam viel dit helemaal weg. Ik had de volste vertrouwen dat zij mij verder ging helpen. Ik voelde me ook gelijk op mijn gemak, ze is een fantastisch warm mens zonder enig oordeel.
Zij heeft punten geraakt waar ik via een rationele weg met een psycholoog nooit bij had gekund/weet van zou hebben gehad. 
(Mijn eerste hulp vraag was: blokkades weghalen om mijn cyclus opgang te krijgen om vervolgens als ik er klaar voor was ook op een natuurlijke manier zwanger te worden. Ook tijdens de zwangerschap heeft ze mijn dochter begeleid in de enge reis naar het op aarde komen. Wat mij veel rust bracht. Ook heeft Ceciel me begeleid bij onzekerheden na de bevalling die je als moeder overvallen. )
De reis die ik met haar aan het bewandelen ben geeft me vertrouwen in me steeds weer een stapje fijner en gelukkig voelen.