Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® je om je bewustzijn, je licht volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je einde levenskracht. De trilling van je lichaam breng je in balans met de trilling van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam en leven. Je gaat steeds meer leven vanuit je hart en dit uitstralen naar iedereen om je heen.

 

Uit de folder van Soul Body Fusion®

'Heb je het gevoel dat je ziel, lichaam en geest niet meer op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort? Weet je dat je meer energie en betere gezondheid zou moeten hebben maar weet je niet hoe je dat kunt bereiken? Stel ej eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is'. 

 

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. Voor meer informatie zie www.soulbodyfusion.nl.

 

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor online sessies voor zowel mens als dier. Voor mensen die de voorkeur hebben voor een fysieke behandeling is dat ook mogelijk. De behandeling bestaat uit 3 afspraken. We spreken dan 3 tijdstippen af. Tussen de eerste en de tweede afspraak zit een week, tussen de tweede en derde afspraak zitten twee weken. Iedere afspraak duurt ongeveer 45 minuten.